Windows 11 Professional – License

Windows perditesohet automatikisht , ju do te keni vecorite me te fundit pa kosto shtese.

-Licensat jane per perdorim ne nje kompjuter/ laptop refurbished.

35 

10 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Windows 11 Professional

Windows 11 Professional është një platformë e re e Microsoft e dizajnuar për të ofruar një përvojë të përmirësuar të produktivitetit dhe inovacionit për profesionistët dhe organizatat. Me një dizajn të modernizuar dhe veçori të reja të shumta, Windows 11 Professional është i përshtatshëm për nevojat e bizneseve të sotme dhe të ardhshme.

Disa nga veçoritë kryesore të Windows 11 Professional përfshijnë:

Dizajni i përmirësuar: Një dizajn i ri dhe i modernizuar me ndryshime estetike dhe funksionale që përmirësojnë përdorimin e sistemit operativ.
Mundësi për të zhvilluar: Përfshin mjete të fuqishme për zhvilluesit, duke përfshirë një ambient të integruar të programimit për aplikacione universale të Windows.
Siguria e të dhënave: Ofron mbrojtje të avancuar të të dhënave dhe të informacionit me ndryshime të sigurisë të përparuara siç është BitLocker për enkriptimin e të dhënave dhe Windows Hello për autentifikim të sigurt.
Integrimi i Microsoft 365: Lejon qasje të lehtë në shërbimet e Microsoft 365 dhe aplikacionet për një bashkëpunim më të mirë dhe për të përmirësuar produktivitetin.
Windows 11 Professional është një zgjedhje e shkëlqyer për organizatat që dëshirojnë të përfitojnë nga veçoritë e një sistemi operativ të avancuar dhe të përshtatshëm për nevojat e tyre të zhvillimit dhe sigurisë.

Specifikimet