"Pranë Copier & Computer Center do te gjeni të gjitha produktet elektronike më të mira të markave më të njohura për ju dhe biznesin tuaj !"

Perse CCC ?

  1. Suport teknik

    Teknikët tanë ofrojnë suport teknik dhe mirëmbajtje teknike në çdo moment për t’i dhënë zgjidhje çdo problemi

  2. Markat me te mira

    Gjithe markat me te mira jane prane jush me cmimet me te lira. Laptop HP, Desktop Dell, e cdo produktet tjeter qe gjithmone keni kerkuar

  3. Garanci per cdo produkt

    CCC ofron garanci per cdo produkt qe tregetohet ne ambjentet tona. Pajisja qe do bleni tek ne do te jete nje investim shume i mire.

Ofertat e fundit