Windows 11 Home – License

15 

16 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Windows 11 Home

Windows 11 Home është një version i ri i sistemit operativ Windows i dizajnuar për të ofruar një përvojë të përdoruesit të përmirësuar dhe inovacion në përdorim shtëpiake dhe përdorim të përfundimtarëve. Me një dizajn të përmirësuar dhe veçori të reja të shumta, Windows 11 Home sjell një përparim në produktivitet dhe ndjeshmëri të rritur për përdoruesit e shtëpisë.

Disa nga veçoritë kryesore të Windows 11 Home përfshijnë:

Start i rregulluar: Start i rregulluar me ikonat e aplikacioneve të mëdha dhe një dizajn modern për një përdorim më të lehtë dhe intuitiv.
Widgets: Përmban widgets të rinj të personalizueshëm për të marrë informacione të freskëta për kohën, lajmet, dhe shumë të tjera.
Mundësi të zgjeruara të desktopit: Mundëson krijimin e më shumë desktopëve virtualë për organizim më të mirë dhe përvojë më të përshtatshme të përdorimit.
Siguria e të dhënave: Ofron një gamë të gjerë të opsioneve të sigurisë dhe privatësisë, duke përfshirë mënyrat e avancuara të autentifikimit dhe mbrojtjen e të dhënave.
Windows 11 Home është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që dëshirojnë një sistem operativ të përshtatshëm për përdorim shtëpiak me një përvojë të përmirësuar të përdoruesit.

Specifikimet