Windows 10 Professional – License

35 

17 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Windows 10 Professional

Windows 10 Professional është një sistem operativ i fuqishëm dhe i besueshëm i dizajnuar për t’u përdorur në ambiente biznesi dhe profesionale. Me një gamë të gjerë të veçorive dhe mundësive për administratë të avancuar, Windows 10 Professional ofron një përvojë të përmirësuar produktiviteti dhe sigurie për biznese të të gjitha madhësive.

Disa nga veçoritë kryesore të Windows 10 Professional përfshijnë:

Desktop i njohur: Përdorimi i njohur dhe i lehtë i desktopit për një tranzicion të lehtë nga versionet e mëparshme të Windows.
Mundësi për të bashkëpunuar: Përmban aplikacione të integruara të Microsoft Office dhe Skype për Biznes për të lehtësuar bashkëpunimin dhe komunikimin në një ambient të biznesit.
Administrata e flakës: Mundëson kontroll të plotë të politikave të sigurisë dhe të të drejtave nëpër një rrjet të kompjuterizuar të organizatës.
Siguria e të dhënave: Ofron mbrojtje të avancuar të të dhënave dhe të informacionit me opsione të enkriptimit të harddiskut dhe të dosjeve.
Windows 10 Professional është një zgjedhje e shkëlqyer për organizatat që kërkojnë një sistem operativ të përputhshëm, fleksibël dhe me mundësi të avancuara të sigurisë dhe administratës.

Specifikimet