Windows 10 Home – License

15 

17 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Windows 10 Home

Windows 10 Home është një version i sistemit operativ Windows i dizajnuar për përdorim në ambiente shtëpiake dhe të bizneseve të vogla. Me një fokus të veçantë në përdorim të lehtë dhe një përvojë të përdoruesit të përmirësuar, Windows 10 Home ofron një sërë veçorish dhe mundësish të përshtatshme për përdoruesit e përfundimtarë.

Disa nga veçoritë kryesore të Windows 10 Home përfshijnë:

Cortana: Asistenti virtual i Microsoft që ofron ndihmë në kërkimin e informacionit, menaxhimin e ditarit dhe më shumë.
Mbrojtja e të dhënave: Ofron zgjidhje të integruara për mbrojtjen e të dhënave dhe të informacionit, duke përfshirë sigurinë e dosjeve dhe enkriptimin e të dhënave me BitLocker.
Aplikacione të integruara: Përfshin aplikacione të përparuara të integruara si Microsoft Edge, Photos dhe Mail për një përvojë të përdoruesit më të mirë.
Siguria dhe privatësia: Përfshin sigurinë e marrëdhënies së të dhënave dhe mundësinë për të kontrolluar parametrat e privatësisë.
Windows 10 Home është një zgjedhje e shkëlqyer për përdoruesit e përfundimtarë që kërkojnë një sistem operativ të thjeshtë dhe të përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në zyrë.

Specifikimet