Ricoh MP 2554 A3/A4 Bardhe e Zi

16 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Ricoh MP 2554

Printer A3/A4 Bardhe e Zi

Ricoh MP 2554 është një printer i avancuar i dizajnuar për të përmirësuar efikasitetin dhe produktivitetin në ambiente të biznesit. Me një shpejtësi të lartë të printimit  dhe cilësi të lartë të imazhit, kjo pajisje ofron shtypje të shpejtë dhe të qëndrueshme për dokumentet e zyrës.

Specifikimet

Overview

Brand

Color