HP LaserJet M402dn

HP LaserJet Pro M402dn

120 

15 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Përshkri

HP LaserJet Pro M402dn

ofron printim të shpejtë dhe cilësi të lartë në një paketë të kompaktë dhe të besueshme..

HP LaserJet Pro M402dn është një printer i shpejtë dhe i besueshëm për printimin e dokumenteve të cilësisë së lartë në ambiente zyrtare, duke ofruar një kombinim të shkëlqyer të performancës dhe efikasitetit

Specifikime

Parametrat

Brand

HP

Color

White

Resolution

601 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A4 Black & White

Video Card

Brand

HP

Color

White

Resolution

601 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A4 Black & White

Features

Brand

HP

Color

White

Resolution

601 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A4 Black & White

General

Brand

HP

Color

White

Resolution

601 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A4 Black & White