Ricoh MP C306 – A4 Color

11 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Ricoh MP 402

Printer A4 - Color

Ricoh MP C306 Color Laser është një printer i shpejtë i dizajnuar për të plotësuar nevojat e printimit në ambiente të biznesit. Ky printer ofron ngjyra te larmishme, duke siguruar cilësi të lartë të imazhit për dokumente dhe grafika. Me një dizajn të përparuar dhe një ndërfaqe të përdoruesit të thjeshtë, Ricoh MP C306 Color Laser është zgjedhja e përshtatshme për të përmirësuar produktivitetin dhe për të përmbushur nevojat e printimit të zyrës suaj.

Specifikimet

Overview

Brand

Color