Ricoh MP 4054 – A3/A4 Bardhe e Zi

11 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Ricoh MP 4054

Printer A3/A4 Bardhe e Zi

Ricoh MP 4054 është një printer i dizajnuar për të përmbushur nevojat e printimit të ambienteve të biznesit. Me një performancë të lartë dhe cilësi të shkëlqyer të shtypjes, kjo pajisje ofron shpejtësi të lartë dhe të qëndrueshme për dokumentet e zyrës.

Specifikimet

Overview

Brand

Color