Ricoh MP 3054

Ricoh MP 3054

700 

16 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Përshkri

Ricoh MP 3054

ofron printim të shpejtë dhe cilësi të lartë në një paketë të kompaktë dhe të besueshme..

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Specifikime

Parametrat

Brand

Ricoh

Color

White

Resolution

607 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A3/A4 Black & White

Video Card

Brand

Ricoh

Color

White

Resolution

607 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A3/A4 Black & White

Features

Brand

Ricoh

Color

White

Resolution

607 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A3/A4 Black & White

General

Brand

Ricoh

Color

White

Resolution

607 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

A3/A4 Black & White