Ricoh MP 3054 A3/A4 Bardhe e Zi

15 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

Ricoh MP 3054

Printer A3/A4 Bardhe e Zi

Ricoh MP 3054 vjen me një dizajn modern dhe një ndërfaqe të përdoruesit të lehtë për tu përdorur, Ricoh MP 3054 është zgjedhja e përshtatshme për të përmirësuar produktivitetin dhe për të përmbushur kërkesat e printimit të zyrës në mënyrë efikase dhe të përshtatshme.

Specifikimet

Overview

Brand

Color