HP M402 – A4 Bardhe e Zi

15 People watching this product now!
  • Pick up në magazinë

Merr artikullin sot.

Falas

  • Dërgesë me Postë

Korrieri do të dërgojë porosinë në adresën e specifikuar.

24 orë

300 Lekë

  • Garanci 12 muaj
  • Kthim brënda 7 ditëve

Pershkrimi

HP LaserJet Pro M402dn

Printer A4 - Bardhe e Zi

HP LaserJet Pro M402dn është një printer i shpejtë dhe i besueshëm për printimin e dokumenteve të cilësisë së lartë në ambiente zyrtare, duke ofruar një kombinim të shkëlqyer të performancës dhe efikasitetit

Specifikimet

Overview

Brand

Color