Kush Jemi?

Adresa e faqes sonë është: https://www.ccc.al

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në faqe, ne mbledhim të dhënat e treguara në formën e komenteve, bashkë me adresën IP të vizitorit dhe stringun e agentit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e mesazheve të padëshiruara.

Një varg i anonimizuar krijuar nga adresa juaj e emailit (quajtur gjithashtu hash) mund të ofrohet në shërbimin Gravatar për të parë nëse e përdorni atë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, figura juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

 

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen tonë, duhet të shmangni të ngarkoni imazhe me të dhëna vendndodhjeje të përfshira (EXIF GPS). Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe të nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin tuaj, adresën email dhe faqen tuaj në cookies. Këto janë për shërbimin tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni detajet tuaja përsëri kur lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban asnjë të dhënë personale dhe shkarkohet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur hyni, gjithashtu do të vendosim disa cookies për të ruajtur informacionin e hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies e hyrjes zgjasin për dy ditë, ndërsa cookies e zgjedhjeve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më kujto”, hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies e hyrjes do të fshihen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Ai skadon pas 1 dite.

Permbajtja e mbuluar nga faqe te tjera 

Artikujt në këtë faqe mund të përmbajnë përmbajtje të mbuluara (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e mbuluara nga faqe të tjera sillet në të njëjtën mënyrë si nëse vizitori ka vizituar faqen tjetër.

Këto faqe interneti mund të marrin të dhëna për ju, të përdorin cookies, të nguliten gjurmues të shtuar të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të mbuluara, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e mbuluara nëse keni një llogari dhe jeni të hyrë në atë faqe interneti.

Me ke i ndajme te dhenat tuaja 

Nëse kërkoni një ristart të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e ristartimit.

Sa kohe i mbajme te dhenat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe metadatat e tij ruhen përgjithmonë. Kjo është që të mund të njihemi dhe të aprovohemi automatikisht çdo koment të mëtejshëm në vend që t’i mbajmë ata në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë (nëse ka ndonjë), gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata ofrojnë në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, të redaktojnë ose të fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse ata nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqes interneti gjithashtu mund të shohin dhe të redaktojnë ato informacione.

Të drejtat tuaja mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që keni dhënë në dispozicion për ne. Mund të kërkoni gjithashtu që të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju.