Printer Multifunksional Ricoh Aficio MP C305 spf
– Printer me ngjyra
– 30 faqe A4/pm
– Skaner me resolution 600/1200dpi
-Fotokopje me ADP (Kalim automatim te Fleteve).
-Lidhje ne Rjet (RJ45) dhe USB