Printer Black & White Ricoh Aficio SP 4310N
– Printer Bardh e zi
– 36 faqe A4/pm
– Automatik dhe Manual Duplex (Kalim automatim dhe manual të Fletëve në dy anët ).
-Lidhje në Rrjet (RJ45) dhe USB SP_4310N

Për më shumë informacion teknik shiko linkun : SP_4310N