Licensa

Copier Computer Center bëhet përfaqësuesi zyrtar i liçensuar i Microsoft në Shqipëri. Tashmë për çdo licensë të Windows ju mund të drejtoheni në pikat tona për çdo informacion për një blerje të licensuar.

Windows 7 dhe Windows 10 vjen në versionet e tij HOME PREMIUM dhe PROFESSIONAL EDITION për të përmbushur çdo kërkesë tuajën, bashkëngjitur me një antivirus një vjeçar zyrtar të Microsoft. Ne ofrojme Licence W10 Professional Edition for refurbished PC

Klienti që bën një blerje të licensur pajiset dhe me një kontratë që vërteton blerjen e programit dhe pajisjen e kompjuterit me një sistem zyrtar të Windows 7.

Mirëpriten kërkesat nga institucione, kompani të ndryshme dhe të gjithë të interesuarit në adresat e kontaktit në website-in : www.ccc.al

Untitled