HP 600 G1 Middle Tower
-Procesori: Dual Core Gjenerata 4-rt 3220
-RAM: 4 GByte
-HDD: 500 GigaByte
– Çmimi: 100 Euro
Ju mirëpresim me produktet më cilësore dhe çmimet më konkuruese në treg.