Detajet e produktit

Aficio ™ MP 201spf përmbush kërkesat tuaja në mënyrë të përkryer. Kompakt, por i shpejtë, ky monokromatik A4 me shumë funksione është më i fuqishëm se sa sugjeron madhësia e tij. Gëzoni një gamë të gjerë funksionesh.

Karakteristikat kryesore

• Kopjim i shpejtë (20 ppm)

• Duplexing standarde

• Faksimi i avancuar

• Multifunksionaliteti standard

• Shtypni funksionet e skanimit

Skanim fleksibil Dokumentet digjitalohen lehtë, ruhen dhe shpërndahen me skanerin me shumë funksione.

Për të kursyer kohë, mund të skanoni deri në 50 fletë në të njëjtën kohë me standardin ARDF të MP 201spf.

Shpërndarja e shpejtë dhe e lehtë është e garantuar: skanoni në email, në dosje ose në kartën USB / SD të mundshme.

Printim efikas MFD e vogël e Ricoh ka karakteristika të sofistikuara të printerit.

Për të maksimizuar efikasitetin tuaj, përdorni funksionet : te ruajtura , shtypura dhe printuar.

Shmangni harxhimin e kohës dhe konsumit në shtypje të gabuara.

Avantazhe

• Koha e ngrohjes së shkurtër

• Prodhimi i shpejtë (7.5 sekonda ose më pak)

• Prodhimi me shpejtësi të lartë në 20 faqe në minutë