Dorëzimet & Kthimet

Transporti me postë kushton vetëm 300 Lekë për gjithë territorin e vendit.

Politikat e Dërgesës dhe Kthimit CCC

Mirësevini në Faqen tonë për Dërgesa dhe Kthime

Ne vlerësojmë marrëdhënien me klientët tanë dhe do të ndihmojmë në çdo mënyrë që të bëjmë përvojën tuaj sa më të lehtë dhe të kënaqshme. Ju lutemi lexoni rregullat dhe udhëzimet në lidhje me dërgesat dhe kthimet.

 

Dërgesa

  • Dërgesat kryhen brenda 24 orëve në Tiranë, që nga momenti i pranimit të porosisë.
  • Dërgesat kryhen brenda 48 orëve në gjithë Shqipërinë, që nga momenti i pranimit të porosisë.
  • Ju lutemi të siguroheni që të dhënat e adresës tuaj të jenë të sakta dhe të plotë për të shmangur çdo vonesë.

Gjithashtu mund të zgjidhni të merrni porosinë tuaj vetë në dyqanin/magazinën tonë.

 

Ndërrimi ose Kthimi i Artikujve

Kthimet pranohen brenda 7 ditëve nga data e marrjes së produktit.Produkti duhet të jetë në gjendje të paketimit origjinal dhe pa shenja përdorimi.

Produkti nuk do te pranohet ne rast se mungon nje nga komponentet me poshte:

  1. Asnje nga pjeset nuk eshte demtuar;
  2. Një faturë që vërteton aktin e blerjes në dyqanin CCC/Letrën e garancisë;
  3. Një akt me një përshkrim të defektit të hartuar nga departamenti i servisit.


    Paratë për artikujt do të kthehen brenda kushteve të përcaktuara me politikat aktuale !

Ju duhet ndihmë?

Subscribe us

Një vlerë tjetër kompanisë sonë është kujdesi ndaj klientit dhe siguria e blerësve tanë.

Garancia CCC

Garancia përfshin:
• Periudha e garancisë përfshin një periudhë 12 mujore pas datë së faturës për bordin e pajisjes: laptop, kompjuter, ndërsa monitori perfshin një periudhe 12 mujore pas datës së faturës për bordin e pajisjes;
• Garancia për LCD-në e laptopëve është 3 muaj;
• Garancia për komponentët si HDD, RAM është 6 muaj;
• Garancia për baterinë e re është 3 muaj, ndërsa për baterinë e përdorur është 1 muaj. Garancia e baterive përfshin rastet kur bateria nuk mban karikim, klienti ka të drejtë ta kthejë brenda 7 ditëve;


Garancia nuk përfshin:
• Dëmtim i produktit nga lidhja me produkte të tjera
• Dëmtime estetike të jashtme, përfshirë gërvishtje, thyerje, deformime, etj;
• Dëmtim i produktit si pasojë e ushtrimit të forcës në pjesë specifike, aksidente, etj
• Thyerje ose dëmtim të ekranit si pasojë e faktorëve të jashtëm;
• Konsumim i baterisë;
• Dëmtime të kartës grafike

Kjo garanci tregon përkushtimin tonë ndaj cilësisë dhe kujdesin tonë ndaj klientit. Ne besojmë në produktet tona dhe jemi të gatshëm të bëjmë çdo gjë të mundur për të siguruar që klientët tanë të kenë një përvojë të padiskutueshme me produkte të teknologjisë së informacionit.

 

Faleminderit që na zgjodhët, dhe presim me padurim të shërbejmë në nevojat tuaja të teknologjisë!