Adresa

  • Rruga Gjergj Legisi, Tirana 1025, Albania
  • +355 68 33 16 849
Përmirësojeni eksperiencën tuaj teknologjike në Copier Computer Center me një gamë të gjerë të pajisjeve kompjuterike të reja dhe të rindërtuara nga shumë marka (HP, Dell, Lenovo, Fujitsu, Samsung, Sony, Apple, Epson, etj.). Zbuloni produkte si kompjuter personal (PC), laptop, monitorë, aksesorë kompjuterike, karta grafike, printer, fotokopje, projektues, All-In-One, etj., të gjitha me cilësi të lartë dhe çmime konkurruese.