Address

  • Bulevard Kristo Petkov Misirkov Skopje MK, 1000, North Macedonia
  • +38975422026

Ju ftojmë të vizitoni dyqanin tonë në Shkup, Maqedoni, për të gjetur një gamë të gjerë të laptopëve refurbished dhe pajisjeve elektronike me cilësi të garantuar. Ne ofrojmë një ambient miqësor dhe një shërbim të shkëlqyer për klientët tanë.