Adresa

  • Rruga "Jusuf Gërvalla", Pristina, Kosovo, 10040
  • +383 49 414 530

Ju ftojmë të vizitoni dyqanin tonë në Kosovë për të eksploruar një gamë të gjerë të laptopëve të rindërtuar dhe pajisjeve elektronike me cilësi të garantuar. Në dyqanet tona, do të gjeni një zgjedhje të përzgjedhur të produkteve dhe një ambient mikpritës.