Desktop

3 Minimalist Desk Setups

Elegant Desk Setup​

Elegant Desk Setup

Ky setup është i përshtatshëm për ata që preferojnë minimalizmin e vërtetë. Përdorimi i një tavoline dhe karrige të thjeshta, të bardha, është baza e këtij ambienti. Përdorni një tavolinë të drejtë për të përmirësuar komfortin dhe organizimin tuaj. Për të mbajtur gjërat të organizuara, shtoni një organizator desktopi për për të mbajtur letra, markadorë dhe pajisje të tjera të nevojshme. Për një prekje të shtesë elegante, shtoni një vazo me lule të freskëta.

AOC U32U1

In stock

999 
SKU: 2144203
Brand

Color

AOC Q24P2Q

In stock

280 
SKU: 214005
Brand

Color

AOC CU34G2X/BK

In stock

550 
SKU: 2324624
Brand

Color

Dark Desk Setup

Një dark desk setup është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që preferojnë një ambient të errët, minimal dhe elegant për të punuar. Në këtë artikull, do të shohim disa sugjerime për të krijuar një dark desk setup që të ndihet e mahnitshme dhe të përshtatshme për nevojat tuaja.

Bestsellers

SSD PATRIOT 2.5″ SATA 256GB

In stock

25 
Weight 00,4 kg
Dimensions 3,94 × 2,74 × 0,28 cm

Alogic Ultra Mini USB

In stock

50 
SKU: 397707
Brand

Color

HP M404 – A4 Bardhe e Zi

In stock

Brand

Color

Resolution

600 x 600 dp

Printing in Color/Black & White

Black & White

SSD PATRIOT 2.5″ SATA 512GB

In stock

50 
Weight 00,4 kg
Dimensions 3,94 × 2,74 × 0,28 cm
  1. Tavolinë e Zezë me Detaje Metalike

Filloni me një tavolinë tërheqëse të zezë, e cila ofron një bazë të qëndrueshme dhe një estetikë moderne. Tavolinat e zezë janë shumë të përshtatshme për një ambient të errët dhe minimal. Zgjidhni një tavolinë me detaje metalike për të shtuar një prekje industriale dhe futuriste.

  1. Karrigë Ergonomike me Mbështetje për Shpinë

Një karrigë me mbështetje për shpinë është thelbësore për të qëndruar të rehatshëm dhe të shëndetshëm gjatë orëve të zgjatura të punës. Përzgjidhni një karrigë ergonomike me mbështetje për shpinë, të cilën mund të rregulloni për të përputhur me lartësinë dhe peshën tuaj. Sigurohuni që materialet e karrigës të përputhen me ngjyrën e tavolinës për të krijuar një harmoni në ambient.

  1. Ndriçim Efektiv dhe Atmosferik

Për të shtuar një ndriçim të duhur në ambientin tuaj të punës, zgjidhni një llambë të cilësuar me dizajn minimal. Llambat e LED janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për dark desk setup, pasi ato ofrojnë një ndriçim të qëndrueshëm dhe efikas. Shtoni një llambë të vogël për një prekje të shtesë ambientike, si një llambë me dritë e zbehtë që ndriçon pjesën e tavolinës së punës.

  1. Organizimi dhe Minimalizmi

Për të mbajtur hapsirën tuaj të punës të organizuar dhe të pastër, përdorni organizatorë desktopi dhe shtylla për të mbajtur të gjitha gjërat e nevojshme në rend. Mund të përdorni shtylla të vogla metalike për të mbajtur rrotullat e letra dhe dokumentet e vogla, ndërsa një organizator desktopi do të jetë ideal për të mbajtur markadorë, lapsa dhe pajisje të tjera të nevojshme.

  1. Përdorimi i Detajeve të Vogla Dekorative

Për të shtuar një prekje të fundit elegante në ambientin tuaj të punës, përdorni detaje dekorative të vogla. Mund të vendosni një vazo moderne me lule të freskëta ose një pllakë artistike në mur për të shtuar një element të ngrohtë dhe të personalizuar në ambientin tuaj.

Në fund të fundit, një dark desk setup është për të krijuar një ambient të rehatshëm dhe të frymëzuar për të punuar. Me këto sugjerime, ju mund të krijoni një ambient të mahnitshëm dhe të përshtatshëm për produktivitetin dhe frymëzimin tuaj.

 

Minimalist Desk Setup

Laptop HP ELITEBOOK 830 G5

Out of stock

Brand

CPU

Intel Core i5-8365U (8th Gen) / 1.60 GHz

RAM

8 GB

SSD

256 GB

Size

HP Victus 16-e0174nw

In stock

Original price was: 1020 €.Current price is: 918 €.
SKU: 30898
Brand

Color

Size

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *